perjantai 20. heinäkuuta 2012

Taik. Graafinen suunnittelu. Pääsykokeet. 2012.

Julkaisenpa täällä blogissani tekemäni pääsykoetehtävät ja niistä saamani arvosanat Taikin graafisen suunnittelun osastolle. ...Anteeksi, entinen Taideteollinen korkeakoulu siis, nykyinen Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun median laitoksen graafisen suunnittelun koulutusohjelma.

Kuvat on dokumentoitu luuseriksi luokiteltavalla pokkarilla.
Tein seuraavaa:

Tehtävä 6.

Keskiviikko 6.6.2012 klo 14.00-18.00
Tehtävän nimi: Vuokra-autopalvelun ilme
Pieniä kaupunkikäyttöön sopivia sähköautoja, joita voi varata netissä. Netissä voi katsoa, missä on lähin vapaana, maksaa sen ja saada kännykkään koodin, jolla auton saa auki ja käyntiin. Ideana vähentää tarvetta omistaa auto kaupungissa, vähentää autoliikennettä ja helpottaa pysäköintipulmia. Tee palvelulle logo nimestä “Aja ja jaa”. Saat sommitella sanat vapaasti, käyttää pieniä tai isoja kirjaimia, jne.
Toteutustapa
Piirrä ja/tai maalaa A3-paperille
1) pelkkä logo ja 2) luonnos autosta, johon logo on maalattu tai teipattu. Käytä kumpaankin noin puolet paperiarkista. Voit liittää mukaan toisen paperin, jossa on luonnoksia, hahmotelmia tai versioita logosta.
Arviointiperusteet
Logon muotoilu, ilmaisun tiiviys, oivaltavuus, erottuvuus, logon sovittaminen kohteeseen (auto). Taito piirtää autoja ei ole olennaista, vaan mallikuva saa olla hyvin pelkistetty. Kokonaisuuden hallinta, värien käyttö.Saamani arvosana (asteikolla 1-5): 3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti