perjantai 20. heinäkuuta 2012

Taik. Graafinen suunnittelu. Pääsykokeet. 2012.

Julkaisenpa täällä blogissani tekemäni pääsykoetehtävät ja niistä saamani arvosanat Taikin graafisen suunnittelun osastolle. ...Anteeksi, entinen Taideteollinen korkeakoulu siis, nykyinen Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun median laitoksen graafisen suunnittelun koulutusohjelma.

Kuvat on dokumentoitu luuseriksi luokiteltavalla pokkarilla.
Tein seuraavaa:

Tehtävä 8.

Torstai 7.6.2012 klo 8.00-17.00
Tehtävän nimi: Idoli – hyvän onnen tuoja!
Nykyään moni lapsille suunnattu brandi perustuu suosittuun hahmoon. Suunnittele uuteen nimeämääsi hahmoon perustuva tuotemerkki. Hahmolla voisi olla yhteiskunnallinen viesti ts. se opettaisi hyviä elämänarvoja yms. tai sitä voisi myydä jonkun hyvän asian puolesta.  Nimeä ja muotoile tuote ja sille myyntipakkaus. Pakkaus tulisi sisältää hahmon ja kaiken informaation sen luonteesta. Käyttöönotettuna pakkauksen muoto voi esitellä, säilyttää tai muodostaa tuotteelle alustan yms.
Toteutustapa
Käytä paperia ja tee kolmiulotteinen ideamalli tuotteesta ja pakkauksesta. Nimeä ehdotuksesi, kerro miksi ja missä sitä myydään. Käytössä on koko päivä eli 9 tuntia.
Arviontiperusteet
Ideointikyky, viestinnällisyys, persoonallisuus, muodon ja rakenteen kolmiulotteinen hahmotuskyky, materiaalin luova käyttö ja ilmaisutaidot.Saamani arvosana (asteikolla 1-5): 4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti