perjantai 20. heinäkuuta 2012

Taik. Graafinen suunnittelu. Pääsykokeet. 2012.

Julkaisenpa täällä blogissani tekemäni pääsykoetehtävät ja niistä saamani arvosanat Taikin graafisen suunnittelun osastolle. ...Anteeksi, entinen Taideteollinen korkeakoulu siis, nykyinen Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun median laitoksen graafisen suunnittelun koulutusohjelma.

Kuvat on dokumentoitu luuseriksi luokiteltavalla pokkarilla.
Tein seuraavaa:

Tehtävä 9.

Perjantai 8.6.2012 klo 08.00-12.00
Tehtävän nimi: RUOKATAPAHTUMIEN ILMEEN SUUNNITTELU
Designpääkaupunkivuoden ruoka- ja designtapahtumien paikaksi avataan Helsingin kaupungin teurastuslaitoksen rakennuksiin ravintoloita. Farmers Market -tyyliset torit, pop up -ravintolat ja design-tapahtumat keräävät yhteen ruoasta ja kaupunkikulttuurista kiinnostuneet. Suunnittele tapahtumille ilme/tunnus, joka sisältää nimen kirjoitusasun sekä visuaalisen elementin/kuvituksen. Tapahtuman nimi on TEURASTAMO.
Toteutustapa
Toteuta tunnus (logo+kuvallinen elementti) yhdelle vaaka A4-arkille ja haluamasi sovellutus toiselle vaaka A4-arkille. Sovellutus tarkoittaa esimerkkiä, jossa tunnusta ja kuvitusta on käytetty (esim. julkisivussa, opasteena, ravintolan sisustuksessa tai tuotteissa). Tekniikka on vapaa. Liitä nämä kaksi A4-arkkia yhteen teipillä pitkältä sivulta.
Arviointiperusteet
Pelkistämistaito, aiheen oivaltava visuaalinen esittäminen, typografian taidot, suoritustekniikka.
Saamani arvosana (asteikolla 1-5): 4

2 kommenttia: